Tiden flyver afsted… lige om lidt går vi på vintertid. Tid til ny give away?

Tiden flyver afsted… lige om lidt går vi på vintertid. Tid til ny give away?

Tiden flyver afsted… lige om lidt går vi på vintertid. Tid til ny give away?

Min blog har nu været online i knapt 14 dage og jeg er meget glad for min beslutning om at have oprettet og kreeret dette “fristed”. Faktisk tænker jeg næsten hele tiden over hvad jeg skal finde på af skøre påfund, som jeg kan skrive om på bloggen og har fået nogle idéer til bl.a. julepynt. Jeg har bestilt varer og glæder mig til at de kommer hjem. Det er også spændende at se om jeg kan udfører mine idéer i praksis.

I går havde jeg et helt overvældende besøgstal på byCORI.dk. Over 1000 unikke personer fandt vejen forbi min blog. Waou…
Det varmer virkelig mit hjerte. Jeg håber sådan at der med tiden også kommer kommentar til mine indlæg, det vil være dejligt at få bekræftet at der rent faktisk er nogen derude der læser det jeg skriver. Så kom i gang ved tasterne…

Tid til ny give away?

Denne uge har fløjet afsted som jeg syntes tiden gør i øjeblikket. Den ene uge tager den anden. Lørdag nat går vi på vintertid… øv. Jeg er ikke fan af kulde, mørke og sne. Jeg tænker om en give away med en smuk drømmefanger, en bog med tilhørende cd med meditation skal skydes i gang. Hvad syntes du??
Selv elsker jeg at lytte til stille musik eller en guidet meditation hvis jeg føler mig ekstra stresset eller bare har brug for at koble fra. Især i den mørke tid.

I weekenden skal jeg spise noget god mad sammen med en ven, som også vil hjælpe med at få mit TV op at hænge på væggen. Beder til det tv-ophæng jeg har passer.
Nyder virkelig min “nye stue“. Hvor er det dejligt at jeg hver aften tænker når jeg sætter eller ligger mig i sofaen, at jeg bare er så glad for resultatet. Nogle gange skal der ikke så meget til, for at få positiv forandring i hjemmet.

Ønsker jer en dejlig weekend. ❤

 

 


Cori

Jeg hedder Cori Marcussen, er 40 år ung-af-sind og bosat på Bornholm. Jeg er mor til to dejlige børn, Zillass på 12 år og Kasandra på 7 år, som jeg deler 7/7 med hver deres far. Det fungerer rigtig fint.

Skriv kommentar

Kan du lide min blog? Hjælp gerne med at sprede budskabet.