Nyhed! Billige print-selv plakater til hjemmet designet af byCORI.dk

Nyhed! Billige print-selv plakater til hjemmet designet af byCORI.dk

Nu kan du købe billige og flotte print-selv plakater til hjemmet i shoppen, her på byCORi.dk.

Jeg bestræber mig på at designe plakater, således der er en plakat til enhver smag, som passer ind i forskellige rum i hjemmet.
Har du idéer eller ønsker til en plakat, er du meget velkommen til at kontakte mig, så finder vi ud af det.

Print-selv plakat til hjemmet - LeavesPrint-selv plakat til køkkenet - Life begins after coffeePrint-selv plakat til hjemmet med dotted BornholmPrint-selv plakat - You are perfectPrint-selv plakaterPrint-selv plakat - Your mind is a powerful thingPrint-selv plakat til børneværelset - LIONPrint-selv plakat til børneværelsetPrint-selv plakat til børneværelset med prinsessekrone og navnPrint-selv plakat til børneværelset med prinsekrone og barnets navnPrint-selv plakat - Nej Mor... Man kan ikke sætte et online spil på pause

SE ALLE PRINT-SELV PLAKATER I SHOPPEN

 

 

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og blev opdateret når der postes nyt på Livsstilsbloggen byCori.dk

For- og efternavn
Din e-mail

Cori

Jeg hedder Cori Marcussen, er 40 år ung-af-sind og bosat på Bornholm. Jeg er mor til to dejlige børn, Zillass på 13 år og Kasandra på 7 år, som jeg deler 7/7 med hver deres far. Det fungerer rigtig fint.

Skriv kommentar