Fyrfadsstager i en fart – DIY

Fyrfadsstager i en fart – DIY

Fyrfadsstager i en fart – DIY.

Dekoration der giver hygge til hjemmet behøver ikke at koste en formue. Faktisk kan almindelige hverdagsting bruges, som vi selv kan give en anden funktion, eller benytte i forbindelse med pynt.

Mangler du et par fyrfadsstager i en fart? Måske til stuen eller middagsbordet i forbindelse med at du får gæster? Så vil jeg her give dig et hurtigt tip…
Alt du skal bruge er to små drikkeglas, (vinglas på fod kan også bruges) noget snor, garn eller tyndt bånd som du vikler rundt om glasset nogle gange og slutter af med en lille sløjfe. To fyrfadslys og vupti så har du to søde fyrfadsstager.
Meget simpelt… og for ikke at glemme billigt!

Fyrfadsstager i en fart - DIY
To lys på et bord, tre forløsende ord…

Se og læs også mit indlæg “DIY julepynt til ophæng af selvhærdende ler” hvor jeg viser hvor nemt du kan tilføje lidt ekstra til fyrfadsstagerne.


Cori

Jeg hedder Cori Marcussen, er 40 år ung-af-sind og bosat på Bornholm. Jeg er mor til to dejlige børn, Zillass på 12 år og Kasandra på 7 år, som jeg deler 7/7 med hver deres far. Det fungerer rigtig fint.

Skriv kommentar

Kan du lide min blog? Hjælp gerne med at sprede budskabet.