DIY lille vase til ophæng af elpære

DIY lille vase til ophæng af elpære

DIY lille vase til ophæng af elpære

I dag har jeg dyrket det kreative… Jeg har tegnet og så har jeg lavet et par fine små vaser af plastic elpærer, som jeg har hængt op i min stue.
Jeg købte i Netto en lyskæde med elpærer af plastic og har blot fjernet lyskæden i pærerne. Herefter skruede jeg hætten af og kom hvide små pyntesten i pæren. Så snørede jeg sort garn rundt om pærens top og slog en dobbelt knude og lavede en løkke den kan hænges op i. Så kom jeg vand i pæren og skruede hætten på igen. Til sidst snørede jeg garn om hele pærens top og sluttede af med en dobbelt knude.

I haven af jeg stadig lidt blomster og her klippede jeg et par blomster, som jeg kunne komme i mine små vaser af elpærer.

Det er meget sødt og enkelt også kan vand og blomster skiftes ud som man ønsker.

Jeg har hængt dem op i et hjørne i stuen ved siden af mit tv.


Cori

Jeg hedder Cori Marcussen, er 40 år ung-af-sind og bosat på Bornholm. Jeg er mor til to dejlige børn, Zillass på 12 år og Kasandra på 7 år, som jeg deler 7/7 med hver deres far. Det fungerer rigtig fint.

1 Kommentar

  • Lillian Rasmussen
    8. november 2017 16:33

    Nogle fine vaser af pærer, du har fået lavet.

Skriv kommentar

Kan du lide min blog? Hjælp gerne med at sprede budskabet.