Et ærligt indlæg om en stresset periode i mit liv

Et ærligt indlæg om en stresset periode i mit liv

Et ærligt indlæg om en stresset periode i mit liv.
Jeg elsker aftener når det er mørkt og koldt udenfor og jeg har levende lys tændt i hele min stue. Ligge på sofaen under tæppe og se en god serie på Netflix, eller pusler med noget jeg godt kan lide at lave.
Her til aften var det på sofaen under tæppe med en kop varm cacao og tøse tv. Tiltrængt!

Jeg kan mærke jeg er træt, da klokken var været mellem 1 og 2 om natten hele ugen før jeg er faldet i søvn og stået op igen klokken 6 om morgenen, så det er ikke blevet til mange timers søvn.

Hygge på sofaen under tæppet med en kop varm cacao og tøse tv

FØLG MIG PÅ INSTAGRAM

møde med Clairvoyant, Sebbastian Lorantius

I dag har jeg været til en halv times session med clairvoyant, Sebbastian Lorantius… Jeg var meget spændt inden mødet om hvordan det ville være. Jeg har tidligere været til clairvoyant rådgivning hos andre, men det er mange år siden.

Jeg døjer i øjeblikket med stress og uro… Min krop kan følelses som den har fået to kander stærk kaffe, så jeg kan have svært ved at slappe af og koble helt fra. Derfor har jeg næsten hele tiden gang i noget, men jeg tillader mig selv at gøre de ting jeg elsker og tilbringer tid med dem der gør mig godt.
I øvrigt har jeg gjort mig mange tanker om, hvor meget jeg ønsker at give af mig selv privat på min blog. Det har jeg også gjort med dette indlæg… men jeg føler det er det rigtige at gøre. Vi har alle tidspunkter i livet hvor vi møder modgang. Det er menneskeligt og ikke noget at skamme sig over.

Anyway…
Jeg står et sted i livet hvor jeg har brug for råd og få klarhed over min situation… Det har gjort til, at jeg valgte at bestille en tid hos Sebbastian Lorantius og det har jeg ikke fortrudt.
Jeg syntes han sagde nogle ting som jeg kan brugte og arbejde videre med. Og så fortalte han om nogle spændende muligheder, der kan byde sig i fremtiden, som jeg håber jeg kan opnå.
Hele seancen blev optaget med diktafon, som jeg har fået tilsendt som lyd-fil pr. e-mail. Det er rigtigt rart at have, så jeg kan lytte til den når jeg vil, for det er svært at huske det hele.

Sjovt nok var det første Sebbastian nævnte, at jeg har meget hjerneaktivitet… og mon ikke, den køre 24/7. Især når jeg er lige ved at falde i søvn, så er det at alle de gode idéer kommer til mig som jeg gerne vil huske næste morgen når jeg vågner – men det kan jeg bare ikke. Piiist forsvundet. Hmm.
Jeg har flere gange gjort det, at jeg har taget blok og kuglepen med ned i soveværelset for at skrive det ned som kommer til mig ved sovetid, men enten er jeg så træt at jeg ikke magter at tænde lys og sætte mig op for at skrive, eller også så kommer der ikke noget af særlig værdi at skrive ned. Kender du det??

Sebbastian rådede mig til at meditere for at finde ro til bedre at finde ud af hvad det er jeg vil og hvilken vej jeg vil gå i forskellige sammenhænge. Det ved jeg godt selv kan hjælpe. Faktisk har jeg for nogle år tilbage mediteret hver dag, som gav mig rigtig meget. Jeg har selv tænkt på det flere gange, at nu skal jeg også meditere hver dag – Bare 20 minutter… Men så er der liiige noget andet jeg har gang i, eller børnene er hjemme, skal til arrangement, har legeaftaler eller noget helt fjerde. Undskyldninger er der nok af, men nu MÅ jeg bare i gang. Det handler jo i virkeligheden “bare” om at strukturere sin hverdag.
Så om lidt, når jeg går i seng, så vil jeg lytte til stille afslappende musik at falde i søvn til.

Alt i alt har i dag har været en dejlig dag med oplevelser, besøg, kreativitet og så har jeg set begge mine dejlige børn, selvom de er hos deres fædre denne uge, så jeg har meget at være taknemlig for.

Sov godt derude.

 

 

Piist
Du kan nu tilmelde dig mit nyhedsbrev og modtage en mail hver gang jeg poster nyt på byCORI.dk. Du kan tilmelde dig i spalten til højre —>

 


Cori

Jeg hedder Cori Marcussen, er 40 år ung-af-sind og bosat på Bornholm. Jeg er mor til to dejlige børn, Zillass på 12 år og Kasandra på 7 år, som jeg deler 7/7 med hver deres far. Det fungerer rigtig fint.

Skriv kommentar

Kan du lide min blog? Hjælp gerne med at sprede budskabet.