Farvetrends i boligen 2019

Farvetrends i boligen 2019

Farven lyserød har i de seneste år taget plads i mange hjem, i form af boligens interiør og vægge.
I følge Boligmagasinet vil lyserød også præge boligens farvetrend i 2019, men her sammen med en mere bred vifte af pasteller, som bl.a. syren, fersken, og sart limegrøn.

De enkelte pastelfarver vil i boligen kunne stå alene, men vil også fungerer godt sammen som et miks.

[ux_image id=”4274″]

 

[ux_image id=”4280″ depth=”2″]

 

Boligmagasinet “spår” at dæmpede, jordnære farver, som brun, beige og sart grå også vil tage plads i boligens indretning i 2019.

Hertil forudser Boligmagasinet at vi i 2019 vil blive begejstrede for bl.a. tørrede blomster, som blomsterbuketter, som både tager sig flot ud friske som tørrede. Herudover vil vi indrette hjemmet i nedtonede nuancer med organiske former på møbler og kunst. 

[ux_image id=”4290″]

 

Årets farve 2019

Ser vi på Dyrups trendfarver til 2019, spreder farvepaletten sig fra sarte lyse farver til lidt mørkere farver. Af den lidt mørkere del af skalaen, er dyb mørkegrøn at finde, som Dyrup med sikkerhed mener vil indtage boligens vægge, samt på vamsede velour møbler, reoler, borde og stole.

[ux_banner_grid] [col_grid span=”6″] [ux_image id=”4301″] [/col_grid] [col_grid span=”6″] [ux_image id=”4304″] [/col_grid] [/ux_banner_grid]

Billeder lånt af dyrup.dk

Ligesom i 2018, er Årets Farve 2019 i den mørke og mættede ende af farveskalaen. Farven hedder Quiet Clearing PPG1145-7, og det er en dyb mørkegrøn farve, der tager sig flot ud i forskellige rum – både på vægge og møbler. Årets farve passer nemlig til det hele i indretningen. DYRUP

 

 

Plakater i farvetrends 2019
[ux_products style=”bounce” slider_bullets=”true” auto_slide=”7000″ cat=”487″ orderby=”sales”]

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.