BYCORI.dk har fået en større makeover…

BYCORI.dk har fået en større makeover...

I den sidste uges tid har BYCORI.dk gennemgået en større makeover og systemopdatering på hjemmesiden. Det er der en særlig grund til, som jeg snarest vil fortælle om i et blogindlæg på Cori’s Klumme.

Selvom jeg har valgt at gøre BYCORI.dk tilgængelig i dag kl. 12, efter flere dages utilgængelighed fra offentligheden, er jeg stadig sideløbende i gang med alt det nye der sker. Jeg vil i det næste stykke tid, opdatere med tekster og tilføje nye produkter i shoppen.

Vil du være opdateret med hvad der sker på BYCORI, kan du i bunden af min hjemmeside, gratis tilmelde dig mit nyhedsbrev, som udsendes automatisk når der postes nyt på Livsstilsbloggen BYCORI.

BYCORI har fået et logo

BYCORI har også fået sit eget logo på hjemmesiden, som også benyttes som “Brand” på produkter i shoppen. Jeg har valgt at holde logoet meget neutralt og stilrent, så jeg kan benytte det, hvor jeg har behov for det.

Shoppen har fået vokseværk

I shoppen kan du som noget nyt, nu købe færdigtrykte plakater i A3 og A2. P.t er plakatudvalget ikke så stort, men det vil blive større efterhånden som jeg kan se, hvilke print-selv plakater der er populære og lave disse plakater til færdigtrykte plakater.

Bemærk, at plakater bliver trykket på bestilling og der derfor på nogle plakater, kan være længere leveringstid, hvis jeg ikke har dem på lager.
Der skal påregnes en leveringstid på ca. 7 arbejdsdage.

Har du speciel ønsker til plakatdesigns, kort eller andet grafisk, tager jeg gerne imod bestillinger, dog ikke hjemmesideopgaver.

Send mig en mail med dine ønsker og idéer, så tilbagesender jeg et uforpligtende tilbud.

Er du plakatdesigner?

Er du selv plakatdesigner og har udarbejdet et eller flere plakatdesigns, som du ønsker at sælge hos SHOP BYCORI, så kontakt mig, så vi kan tale sammen om et muligt samarbejde.

Læs evt. mere under siden Grafisk design.

Nye print-selv plakater

Print-selv plakater er som før, stadig at finde i shoppen. Nogle print-selv plakatdesigns er udgået, hvor nye er kommet til.

Har du tidligere købt en print-selv plakat, som nu er fjernet fra downloades på din kundekonto, kontakt mig da venligst, så vil jeg sende printfilen direkte til dig.

Endnu en nyhed i shoppen- Lykønskningskort

Hos SHOP BYCORI kan du også som noget nyt, købe print-selv lykønskningskort til en flad 10’er pr. stk. også kan du udskrive det enkelte kort, så mange gange du har lyst.
Også her, vil udvalget af print-selv lykønskningskort løbende blive større.

Jeg håber du vil tage godt i mod det nye look, produkter og muligheder på bycori.dk. Jeg er i hvert fald selv, meget tilfreds med det nye.