Min oplevelse med keratin hjemmebehandling til håret

Min oplevelse med keratin hjemmebehandling til håret

Min oplevelse med keratin hjemmebehandling til håret

For et par dage siden prøvede jeg kreatin hjemmebehandling til håret, som jeg har købt på Wish.
Mit hår var skadet efter hårfarve, sol, klorvand fra i sommers og især mine spidser var tørre, så mit hår trængte til ekstra pleje. Dette produkt lovede genopbygning af kruset hår samt glansfuldt hår i op til 3 måneder, så jeg bestilte PURC Shampoo og Kreatin behandling til 61 DDK.

Før kreatin hjemmebehandling til håret
Før kreatin hjemmebehandling til håret
Fremgangsmåde med PURC kreatin hjemmebehandling

Håret vaskes 2 gange i kreatin shampoo. Herefter føntørres håret til det er 100% tørt.
Kom lidt kreatin behandlingen i en skål og smør kreatin i hårlængderne med en stor hårpensel fra rod til spids og red håret igennem med en bredtandet kam. Lad produktet blive uberørt i håret i 20-30 minutter med en hætte over.
Når tiden er gået føntørres håret igen til det er 100% tørt. Del håret op i fire sektioner og glat håret 5-7 gange på hver hårlængde fra rod til spids. (Dette svig i mine øjne så de løb i vand, da produktet afgav damp af en slags).
Red håret igennem.

Efter kreatin hjemmebehandling til håret
Efter kreatin hjemmebehandling til håret

Som du kan se på billedet, gjorde behandlingen en stor forskel. Mit har er meget blødt og glat og mine spidser er ikke længere spaltede og tørre.
Det er jo fantastisk.

Men…

I går aftens begyndte min hovedbund og især min nakke at klø meget. Det viser sig at det er udslæt efter behandlingen.
Jeg blev derfor nødt til at gå i bad og vaske håret i almindelig shampoo og balsam, i håb om at det ikke spredte sig yderligere. Det anbefales dog at håret ikke vaskes før min. 72 timer efter en kreatin behandling.

I dag har jeg mere udslæt, både i nakke, i hovedbund og langs hårkant i panden, så konklusionen er klar; jeg kan ikke tåle denne behandling. Jeg er overfølsom for formaldehyd og har tjekket indhold på begge flasker, men hvad jeg kan se indeholder de ikke formaldehyd.

De næste par dage må jeg se hvordan det forløber med udslæt…. Jeg kan dog stadig glæde mig over at mit hår er blevet virkelig lækkert og jeg fælder heller ikke så meget som jeg plejer.

Opdatering følger…

 

Den 27.11.2017

Eksemen var på retur på 3. dagen og efterfølgende helt væk. Mit hår er stadig blødt, blankt og spalter ikke, så for mig har det været det værd.
Jeg er allergiker over for mange produkter som får hudkontakt, så ikke sikkert det sker for dig. Alligevel vil jeg anbefale at du køber behandlingen i Danmark, så du ved med sikkerhed hvad den indeholder.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *