Havde ikke råd til ny sofa… men så fik jeg en idé

Havde ikke råd til ny sofa… men så fik jeg en idé

Jeg har længe haft lyst til at der skulle ske noget nyt i min stue, da jeg stort set har boet på samme måde i 3½ år. Da pengene er små, kan jeg ikke bare købe nye møbler når det passer mig, men så fik jeg en idé…

Jeg modtager nyhedsbreve fra Idémøbler og fik for noget tid siden en mail hvor de havde en sofa som var sat 3000 kr. ned i pris, som jeg forelskede mig i. Den er større end den jeg havde og tænkte hvad jeg kunne gøre for at få råd til den og andre småting til stuen.

Jeg tog chancen og satte min lædersofa, lænestol og skammel til salg, som jeg har haft i en del år. Fandt jeg en køber inden tilbuddet hos Idémøbler udløb, kunne jeg for de penge købe ny sofa og lidt nyt tilbehør. Jeg havde kun en lille uge at løbe på og blev det ikke solgt inden, ville jeg selvfølgelig ikke sælge og stå uden møbler… men det skete, jeg var så heldig at få en køber, således at jeg kunne købe ny sofa. Jeg blev så glad!

Med en ny sofa, sofabord, maling fra en god ven, så jeg kunne male endevæggen grå, omrokering af møbler, nips og vægdekoration samt gamle puder i nyt betræk, er det som at have fået helt ny stue, som tilmed har givet mere luft.
… og jeg elsker det!

 

Jeg mangler stadig lidt småting, bl.a. skal jeg have mit tv op at hænge på væggen, beslag har jeg heldigvis allerede. Vil gerne købe en puf i samme serie som sofaen og nyt tv-bord, som jeg er ved at spare sammen til ved at sælge flere ting. Har allerede solgt det gamle tv-bord, et lille spisebord og træningsmaskine, så snart kan der købes nyt.

Af malingen blev der også nok, så jeg kunne male væggen bag min skrivebordsplads, så stuen hænger sammen.
Jeg kan godt lide kontrasten af den mørkegrå med det lyse.

Mit skrivebord har jeg lavet af en palle og bukke, som du kan læse om i mit indlæg DIY skrivebord af palle

En tanke om “Havde ikke råd til ny sofa… men så fik jeg en idé

  1. Pingback: Makeover af mit gamle køkken - Livsstilsbloggen byCORI.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *