Design af bogomslag

Design af bogomslag

Design af bogomslag.
Jeg har tidligere arbejdet freelance for et bogforlag som grafisk designer, for nogle af forlagets forfattere. Det er rigtig sjovt at designe bogomslag… Især når jeg får frie tøjler til at designe ud fra det, der kommer til mig. Jeg elsker også at stå med den færdig trykte bog i hånden og se det endelig resultat. 
Her er et udpluk af de bogomslag jeg har designet for bogforlaget, for mig selv og da jeg arbejdede som freelance grafiker under navnet CORI DESIGN. Jeg designer stadig med glæde bogomslag som freelancer til forfattere og forlag. Nu under navnet byCORI.dk.

E-bøger

Paperback


Cori

Jeg hedder Cori Marcussen, er 40 år ung-af-sind og bosat på Bornholm. Jeg er mor til to dejlige børn, Zillass på 12 år og Kasandra på 7 år, som jeg deler 7/7 med hver deres far. Det fungerer rigtig fint.

Skriv kommentar

Kan du lide min blog? Hjælp gerne med at sprede budskabet.